Talviaiheiset kolikkopelit

Todellisuuden tavoin myös pelimaailmassa on hyödynnetty talvea teemana. Erilaisille pelikonsoleille suunnitellut talviurheilupelit ovat varmastikin tuttuja kaikille peleistä kiinnostuneille. Viime aikoina myös netissä toimivat kasinot ja peliyhtiöt ovat ottaneet ohjelmistoihinsa useita laadukkaita talviaiheisia slotteja. Seuraavassa listassa on muutama netistä löytyvä kolikkopeli, joiden pelaamisessa saa varsin vaivattomasti aikansa kulumaan. Koska kyseessä ovat rahapelit, myös jännitys on taattua. Esittelemme seuraavaksi blogimme teemaa mukaillen omat suosikkimme.

Winter Wonders – Red Tiger Gaming

Red Tiger Gamingin suunnittelema videoslotti on lumiseen metsään sijoittuva peli, jossa sinun tulee keijujen avulla etsiä kätkettyjä aarteita. Taikuuden ja onnen avulla voit selvittää tien metsässä, sillä löydetyt aarteet näkyvät saldona ruudullasi. Pelin lumen peittämän maiseman pienet yksityiskohdat ja kelojen sininen sekä pinkki valaistus luovat tunnelmaa. Siinä on myös erinomaiset grafiikat, jotka houkuttavat pelaajia pitempäänkin pelisessioon. Tunnelmaan sopiva musiikki tahdittaa pelaamista.

Pelin 240 voittoyhdistelmää tekevät siitä mielenkiintoisen. Palautussuhde on mukavat 96,2 prosenttia, joten se houkuttaa pelaamaan. Keiju-symboli toimii wild-merkkinä ja oikeille keloille osuneena laukaisee ilmaiskierroksia. Muut symbolit ovat korttipakasta tutut kortit, säkenöivät jalokivet sekä välkehtivät kruunut.

Winter Wonders – Rival Software

Pidätkö talvesta, joulusta ja kaikkeen siihen liittyvästä? Kuppi kuumaa kaakaota? Tässä Rival Softwaren kehittämässä Winter Wonders -slotissa voit kokea lähes aidon lapsuuden joulun lahjoineen, mistelinoksineen ja joulukoristeineen. Sen ansiosta voit kokea joulun juuri silloin kuin haluat.

Viiden kelan ja viidentoista voittolinjan kolikkopeli on varustettu kauniilla grafiikoilla, hämmästyttävillä animaatioilla, monipuolisilla panostusmahdollisuuksilla sekä anteliailla voitoilla. Pelissä on wild- ja scatter-symbolit sekä ilmaiskierroksia, jotka lisäävät voittomahdollisuuksia. Joulupukki on wild-symboli, kun taas scatter on hänen rekensä. Jännityksen lisäämiseksi pelissä on myös autoplay-mahdollisuus. Paras lahja on jackpot, jolla voi kasvattaa tilin saldoa merkittävästi.

Snowflakes

Snowflakes on hiljattain julkaistu talviaiheinen slottipeli NextGen Gamingilta. Se tuotiin markkinoille helmikuussa 2017. Peli sijoittuu talvisen kylmään maisemaan, jonka lumesta voit löytää tarunomaisia rikkauksia. 5 kelaa ja 25 voittolinjaa, wild- ja scatter -symbolit sekä ilmaiskierrokset lisäävät jännitystä ja mahdollisuuksia isoihin voittoihin. Sinun täytyy saada samanlaisia lumihiutaleita vähintään kolme kappaletta, jotta käsissäsi on voitto. Wild-symbolina toimiva jääkuutio täydentää minkä tahansa voittolinjan paitsi hajontamerkkinä nähtävän jäisen pallon. Onnistumalla saamaan 3,4 tai 5 jäistä palloa mihin tahansa keloille laukeaa automaattisesti 7, 10 tai 15 ilmaiskierrosta.

Pelin grafiikat lumihiutaleineen ja tähtitaivaineen ovat todella hienoja. Tässä pelissä on onnistuttu luomaan aito pohjoisten lumilakeuksien talvinen tunnelma. Siihen päälle lisäksi tunnelmaan sopiva musiikki, joka täydentää pelinautinnon. Pelin monet lisätoiminnot tekevät siitä erittäin houkuttelevan, minkä takia pelaamista ei aina malttaisi lopettaa! Anteliaat voitot ja helppokäyttöisyys tekevät tästä pelin, joka sopii kaikille pohjoisesta mystiikasta kiinnostuneille.